Vi trodde vi kunne gjøre dette selv

Formidling og utvikling av forskningsdialog er krevende. Likevel tenker mange, etter vår erfaring, at dette kan gjøres i en bisetning og at vi alle klarer å skrive bloggposter, lage en fin ppt eller poster. -Men kan andre gjøre det bedre, på kortere tid?

Uansett hvor du er i løpet, kan det lønne seg å sette ut deler eller hele kommunikasjonsarbeidet til fagfolk. Ikke minst fordi kommunikatøre vil ha en sunn distanse til innholdet og tenke nytt rundt hvordan man kan nå målgrupper eller skape effektiv fremstilling av deres arbeid.

Hos oss kan du kjøpe ulike kommunikasjonspakker, eller definere selv hva du har behov for. For eksempel:

  • Om du allerede har en blogg, kan du få hjelp til å utforme et gitt antall bloggposter som er optimalisert for effektiv lesbarhet, finnbarhet (SEO), og engasjement.
  • Om du ikke har plattformer å publisere på, kan vi utvikle en blogg for deg. Den kan være helt enkel eller mer kompleks. Men innenfor et stramt budsjett får du en plattform med innhold som kan spres ut i sosiale kanaler. Vi kan også utvikle innholdet for deg, og sørge for at det spres i relevante sosiale medier. Vi kan også dokumentere og rapportere på spredning, antall lesere og så videre.
  • Kanskje ditt prosjekt trenger grafiske elementer for å øke den kommunikative verdien? En logo eller andre grafiske elementer til bruk i brev, powerpoints, plakater, infographics etc.?
  • Kanskje trenger du et oppstarterkurs for dine medarmeidere innen sosiale medier, eller et skråblikk på hvordan deres synlighet og tilstedeværelse i sosiale medier fremstår for andre.
  • Kanskje ønsker du intervjuer, foto eller feltreportasje fra ditt prosjekt?

Ta kontakt med oss på hei@forskningsformidling.no eller 91323959